Zonnestudio

Professioneel zonnen onder de nieuwste Ergoline zonnebanken. U wordt begeleid door deskundig en goed opgeleid personeel

Summerdays Zwijndrecht zorgt met goed opgeleide zonnestudio consulenten voor een optimaal en verantwoord bruiningsresultaat. Niet voor niets staan wij al jaren bekend als professionele zonnebankstudio voor de plaatsen Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk en Hendrik-ido-Ambacht. Onze consulenten staan 7 dagen in de week volledig voor u klaar.

 

U voelt zich beter onder de zonnebank

Een bezoek aan de zonnebankstudio zorgt niet alleen voor een mooi gebruinde huid: u voelt zich ook een stuk prettiger. Dit komt doordat uw lichaam onder de zonnebank vitamine D aanmaakt. Net als zonlicht geven de lichten van de zonnebank UVA en UVB licht af. Het verschil met de echte zon is dat de hoeveelheid straling onder de zonnebank altijd gelijk blijft, waardoor zonnen onder de zonnebank een stuk veiliger is.

 

Binnenkort naar de zon?

Ook als u binnenkort op zonvakantie gaat is het slim om onze Ergoline zonnestudio te bezoeken. Met een bezoek aan de zonnebank studio kunt u uw huid alvast laten wennen aan de UV-straling. Hierdoor heeft u tijdens uw vakantie op het strand een kleinere kans op verbranding. Natuurlijk moet in de buitenzon nog steeds insmeren met een hoge SPF zonnebrandcrème.

 

Zonnebankstudio Zwijndrecht

Op hoog niveau zonnebankkuren vanaf €10,- per zonnebanksessie bij de zonnebankstudio Zwijndrecht. Op werkdagen van 9.00 tot 21.00 en in het weekend tot 18.00. Het brede assortiment, met kwalitatief zeer hoogwaardige Ergoline zonneapparatuur, maakt Summerdays Zwijndrecht vanaf €10,- per zonnebanksessie uniek op dit niveau. Lekker zonnebanken begint bij Summerdays Zwijndrecht.

Zonnebanken

NIEUW! Ergoline Prestige 1600


NIEUW bij Zonnestudio Summerdays in Zwijndrecht, de Ergoline Prestige 1600! Het nieuwe topmodel Ergoline 1600 is geschikt voor alle huidtype dankzij de Personal Sunstyle systeem. Voor iedere huid de perfecte bruining.

Ergoline Prestige 1100


 De Ergoline Prestige 1100 is geschikt voor de vergevorderd gebruiker en zorgt voor de perfect bruining. Ervaar de de geweldige zonesessie bij Zonnestudio Summerdays in Zwijndrecht.

Ergoline Excellence 800


 De ideale zonnebank voor de gevorderde zonner. Voor extra ontspanning kunt u ook genieten van de Aroma therapie en is de Ergoline Excellence 800 ook voorzien van een degelijke ventilatie.

Ergoline Evolution 600


De Ergoline Evolution 600 is uitermate geschikt voor de beginnende en middelmatige zonner. De Ergoline Evolution 600 is voorzien van 46 lampen voor het lichaam, 13 lampen voor schouder en nek en 3 gezichtsbruiner. 

Ergoline Inspiration 450


 De Ergoline Inspiration 450 is ideaal voor de beginnende gebruiker. Voor extra comfort tijdens het zonnen zit er ook een Aqua Fresh & Aroma systeem en een heerlijk voorgevormde ligplaat.

Zonnecosmetica

Devoted Creations tanning creme


 Zoekt u een zonnebankcrème die bij u past? Bij Zonnestudio Summerdays adviseren wij u wat de beste zonnebankcrème is voor uw huid.  *Alleen voor zonnebank gebruik

Devoted Creations moisturizer


 Hydrateert uw huid en behoudt langer uw mooi gebruinde kleur. De moisturizer van Devoted Creations is geschikt voor iedere huid, elke dag.

Call Now Button