Kapsalon

All incl. Wassen, knippen, drogen en styling voor €19,50!

Bij Kapsalon Summerdays bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kapsalon in Zwijndrecht die al uw wensen kan verwezenlijken. Onze kapsalon is gevestigd in Zwijndrecht en staat daar in de wijde omtrek bekend als dé kapsalon waar men wezen moet!

 

Laagste prijs

Onze gekwalificeerde en hoog opgeleide kappers en kapsters knippen, wassen en drogen uw haar voor een ongelofelijk lage prijs. Bovendien zullen onze kappers of kapsters in uw haar kosteloos stylen met wax, gel of lak. En dit alles voor een prijs van maar €19,50! De kapsalon is op werkdagen geopend van van 9.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondagen zijn wij gesloten.

 

Opgeleide kapsters

Al jarenlang zijn wij door heel Zwijndrecht en omgeving bekend en worden wij ook door de besten uit het vak geprezen voor onze kniptechnieken, trends, service en klantvriendelijkheid! Uw kapper is goed opgeleid en staat zes dagen per week voor u klaar! Onze kappers knippen niet alleen, ook als u op zoek bent naar brainwash, permanent, verfbeurten of een haarverlenging, uw kapper verstaat al deze technieken!

 

Kwaliteit service

Bij ons bent u verzekerd van een optimale service, waarbij u altijd centraal staat bij onze kappers en kapsters. Zij kunnen uw wensen prima vertalen naar de werkelijkheid. Ook geeft ons vakkundige team u passend advies over uw kapsel, waarbij onder andere gelet wordt op de vorm van uw gezicht, de haarstructuur en de kleur van uw haar. Geweldige service voor een leuke prijs vanaf €19,50!

Producten

kapsalon

L’Oréal professionnel Expert


Série Expert, een kwaliteit verzorgingslijn van L’Oréal professionnel. De haarverzorgingssysteem voor thuis en salonbehandelingen.

 

L’Oréal professionnel Techni.Art


 Deze veelzijdige styling reeks van L’Oréal professionnel is perfect voor het creëren van elke gewenste look.

L’Oréal professionnel Homme


 L'Oreal Professionnel Homme is een reeks van haarverzorging en styling producten speciaal voor mannen.

L’Oréal professionnel Mythic oil


L’Oréal professionnel Mythic oil voedt de haarvezels intens en houdt uw haar perfect onder controle.

 

L’Oréal professionnel Blond Studio


 De L'Oréal Professionnel Blond Studio lijn biedt de meest trendy looks van highlights, balayage tot het trendy Bronde.

Olaplex


 Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.